Vorst in de Grond Fest

presented by Minor Operation Bookings
di 26 apr 2022
Stage 2
€ 15,50
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Na twee lange jaren presenteert Haarlem’s punkplatform Minor Operation Bookings eindelijk weer een nieuwe editie van het antimonarchistische punkfestival Vorst In De Grond-Fest. Dat betekent geen koekhappen, spijkerpoepen of jezelf oranje schminken, maar hardcore- en punkgeweld! 

En fysiek zal het worden met acht bands in twee zalen. Dit jaren zijn Pressure Pact, Youth Deprivation, Hometown Crew, Azijnpisser, Tense Reaction, Woke, Rites en Locura. Een heerlijke underground line-up met een harde kern, knapperig korst en een funky afdronk.

Verder is het Minor Operation Donations-collectief ook aanwezig. Neem vooral je oude shirts/platen/boeken mee om te doneren of ga naar huis met een van de mooie gedoneerde spullen die tegen ieder aannemelijk bod aangeschaft kunnen worden. Alle opbrengsten gaan naar Choose Love/Help Refugees, die zich op een transparante en snelle manier inzetten voor zoveel mogelijk vluchtelingen in de wereld.


Bezoek de website

Line-up

Pressure Pact

Pressure Pact

Pressure Pact is ondertussen een graag geziene gast in Patro! Dit logge hardcoremonster weet iedere zaal op zijn kop te zetten en in een kolkende massa te doen veranderen!
Trek je kisten aan en bereid je voor elkaar op de bek te slaan!
Hometown Crew

Hometown Crew

Ook Hometown Crew staat er om bekend het publiek direct mee te krijgen en zullen dit voor het eerst in Haarlem laten zien. Verwacht een hoop rondvliegende lichamen en circle pits tot je er duizelig van wordt!
Youth Deprivation

Youth Deprivation

Youth Deprivation zou eigenlijk twee jaar geleden al op Vorst komen spelen, maar eindelijk is het dan zo ver! Bereid je voor op retestrakke hardcore die er om vraagt om de tent af te breken!
Azijnpisser

Azijnpisser

Azijnpisser staat garant voor een bijtende atmosfeer die zoveel agressie oproept dat het een wonder te noemen is dat de band elkaar onderling nog geen blijvend letsel heeft aangedaan!
Tense Reaction

Tense Reaction

Tense Reaction is de band die er alles aan doet om zo snel mogelijk aan het einde van hun nummers te komen. Soms met gevaar voor eigen leven!
Woke

Woke

Helaas is de show van WOKE door persoonlijke omstandigheden komen te vervallen.
Rites

Rites

Het Zeelandse Rites is een vijfkoppig hardcore formatie die even ruw als melodieus kan zijn. Eerder opende ze al voor Clowns in ons eigen cafe en bliezen zij daar menig toeschouwer omver!
Locura

Locura

Locura is voortgekomen uit de Galbak-crew uit Afval aan de Rijn, zoals ze dat zelf zo diplomatiek zeggen. Ze spelen een rauwe mix van crust en D-Beat die kotst op alles wat ook maar enigszins naar burgerlijkheid stinkt!
Crawling Blind

Crawling Blind

Het Amsterdamse Crawling Blind blaast iedereen omver met hun sonische aanvallen die je bij de keel grijpen.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →