Grote evenementafbeelding: Venice • Caprera

Venice • Caprera

Amerikaanse folkrock legendes, gepresenteerd door Caprera & Patronaat
do 8 jun 2023
Caprera
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Caprera en Patronaat presenteren deze zomer opnieuw gezamenlijk programma, waaronder de all-american pop en folkrock legende Venice. Onder de zon en tussen het groen komen de prachtige harmonieën van deze door de wol geverfde band prachtig tot uiting. 

Venice maakt wat in Europa ook wel bekend staat als ‘West Coast Music’, een subgenre van folkrock dat even fris, divers en zonnig klinkt als de Californische kustplaats waar de band zijn naam van leent. Venice liet zich inspireren door de harmonieën van Eagles, Crosby, Stills & Nash en natuurlijk The Beach Boys. Wat volgde sinds de opkomst in de jaren ’80 waren optredens over de hele wereld en samenwerkingen met grootheden als Bruce Springsteen, Michael Jackson, Stevie Nicks, Bon Jovi en vele anderen.

Met het laatste album, Jacaranda Street, weet de band opnieuw die onbezorgde Californische vibe te pakken, dus kom naar Caprera en laat je haren los; Venice brengt de zon.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een bezoekersmail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... David Crosby Venice de 'beste harmonie-band' van Amerika noemde?
.. de band bestaat uit twee broers en hun neven?
... de band al jaren tourt met een Nederlandse drummer?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →