Vanaheim + Xaon + End of the Dream

Pagan- en folkmetalpackage gaat op tour door Europa!
za 25 Mei 2024
Stage 2
€ 19,50
Deuren: 19:00
Start: 19:00

Pagan- en folkmetalliefhebbers, opgelet! Vanaheim, Xaon en End of The Dream slaan de handen ineen voor een magische avond.

Vanaheim raaste al door Europa als het voorprogramma van onder andere Heidevolk, Equilibrium en Finterforst. Ook speelde de band op Graspop 2023, waar een volle Marquee stage in een stuwende circle pit veranderde! Met Nederlandse teksten die voornamelijk geïnspireerd zijn door magische verhalen, sagen en sprookjes laten ze een onuitwisbare indruk achter.

XAON is een mysterieuze naam ontstaan te midden van de Zwitserse Alpen. Ze verkennen de eindeloos diepe, echoënde duisternis van de menselijke geest. De band zette voet op 3 continenten met de release van hun debuutalbum “The Drift”. Met hun laatste album, “The Lethean”, tillen zij de explosieve muzikale agressie van de band naar een geheel nieuw niveau.

End Of The Dream blaast nieuw leven in het symfonische metal genre. Met hun albums “All I am” uit 2015 en “Until You Break” uit 2017, hebben ze een stevige reputatie opgebouwd. met Alysia van Horik aan het front staan zij klaar om aan internationale podia te laten zien dat dat het einde van de droom nog lang niet in zicht is!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Vanaheim's album "Een Verloren Verhaal" kreeg een score van 92/100 van Zware Metalen

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →