Unit 240 x Kessini2.0: Farewell Haarlem

Grensverleggende techno
za 1 jul 2023
Stage 2
€ 10,00
Deuren: 23:30
Start: 23:30
End: 05:00
Vorig evenement

Het dynamische evenementenbedrijf Unit240 bundelt vol enthousiasme de krachten met lokale artiest Kessini voor een memorabel afscheidsevenement. Met een passie voor underground kunst en muziek en een liefde voor het grensverleggende, streeft Unit240 ernaar om de technoscene zowel binnen universitaire ruimtes als daarbuiten opnieuw te definiëren.

Dit evenement draait om het vieren van Kessini’s bijdragen aan de wereld van techno en het creëren van een onvergetelijk afscheid. Omring jezelf met opzwepende beats, betoverende visuals en een sfeer die de grenzen van het gewone tart.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →