Grote evenementafbeelding: Afgelast: The Secret + Verwoed + Dödsrit + Faceless Entity

Afgelast: The Secret + Verwoed + Dödsrit + Faceless Entity

Gepresenteerd door Wolves of Hades & Argento Records
vr 26 nov 2021
Stage 2
€ 18,00
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Dit is het verplaatste concert van 7 november 2020.

Unholy Sacrament Vol. I, oorspronkelijk gepland voor 7 november 2020 en eerder uitgesteld naar 26 maart 2021, is helaas definitief afgelast. Door de huidige corona-maatregelen kan deze show niet doorgaan en helaas is het niet gelukt om op korte termijn een geschikte datum te vinden. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie over restitutie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

De underground labels Wolves Of Hades & Argento Records presenteren met Unholy Sacrament een gitzwarte hoogmis in Patronaat. Op deze speciale avond wordt de doodse stilte doorbroken door black metal bands The Secret, Verwoed, Dödsrit en Faceless Entity met een furieuze kakofonie, die clasht met een maalstroom van dissonantie.

 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: The Secret

Support

The Secret

Het geluid van The Secret kan als donker, zwaar en extreem worden gedefinieerd, maar is uiteindelijk maar moeilijk in woorden te omschrijven. Ergens tussen black metal, doom, death metal inliggend en doordrongen met een zekere punk edge, wisselt The Secret ontzagwekkende agressie af met duistere flarden van psychedelische elementen. Na de eerste twee releases vond de band zijn thuis bij Southern Lord Recordings, die het veelgeprezen "Solve Et Coagula"  uitbracht, gevolgd door "Agnus Dei" en het meest recente werk "Lux Tenebris".
Afbeelding voor support act: Verwoed

Support

Verwoed

Ontstaan in een poging om dichterbij het duizelingwekkende niets van het hiernamaals te komen, is het Utrechtse Verwoed een hallucinogene verkenning van de geest door snerpende black metal te verweven met dichte melodische lijnen. Het resultaat is een catharsis dat zowel angstaanjagend als rustgevend is, zoals vastgelegd op debuutalbum 'De Val'.
Afbeelding voor support act: Dödsrit

Support

Dödsrit

Afkomstige uit de diepe bossen Borlänge en het rottende beton van Amsterdam komt Dödsrit. Gevormd in 2017 als een eenmansproject, maar tegenwoordig een volledige band, smelten ze zwartgeblakerde geluidsgordijnen met furieuze d-beats samen tot een gewelddadig en melancholisch geheel. Op de platen 'Spirit Crusher' en het gelijknamige debuutalbum neemt Dödsrit de luisteraar mee op een naargeestige reis die je bijblijft voor het leven.
Afbeelding voor support act: Faceless Entity

Support

Faceless Entity

Faceless Entity is een verschijnsel uit de Leegte dat sinds 2014 rondwaart. Met diverse demo's leggen ze de essentie van chaos vastlegt in gevaarlijke geluiden in eindeloze composities.  Gecombineerd met de  spaarzame live uitvoeringen heeft de driekoppige-entiteit een fikse reputatie opgebouwd in de diepe underground.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →