Grote evenementafbeelding: Ultha + Unru

Ultha + Unru

Uitgesponnen en gitzwart
zo 17 apr 2022
Stage 3
€ 19,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Het Duitse Ultha is een band voor liefhebbers van lang uitgesponnen black metal met een goeie scheut melancholie, geschoeid op de leest van bands als Ash Borer en Wolves in the Throne Room

Sinds het ontstaan van de band in 2014 is het vijftal uitgegroeid tot een van de meest interessante black metal-bands die er de afgelopen jaren bij onze oosterburen rondlopen. Dat is mede dankzij de productiviteit van de groep te danken, die sinds het begin momenteel 11 releases (3 full-lenghts, een hand vol EP’s en splits) hebben uitgebracht. Deze werken worden getekend worden door passie, volharding en emotionele dynamiek die ze weten te vangen in hun muziek.

Het eveneens Duitse Unru staat garant voor ijskoude black metal. Opererend in dezelfde scene als Ultha staat de band voor kwalitatief hoogwaardige en meeslepende muziek, zoals vastgelegd op debuutalbum ‘Als Tier ist der Mensch nichts’.

TIJDSCHEMA:
20:00 zaal open
20:30 UNRU
21:40 ULTHA
22:30 verwacht einde (alle tijden onder voorbehoud)

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Ultha werd opgericht in Keulen.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →