Popkoor Haarlem

Maak je klaar om het thema "Questions" te verkennen met Popkoor Haarlem!
zo 2 jul 2023
Stage 1
€ 10,50
Deuren: 20:00
Start: 20:15

Maak je klaar om het thema “Questions” te verkennen met Popkoor Haarlem! Ze hebben zorgvuldig een line-up van nummers samengesteld die je zeker aan het denken zullen zetten. Van Joe Jacksons’ “Is She Really Going Out With Him” ​​en Donna Summers’ “Could It Be Magic” tot David Bowie’s iconische “Life On Mars?”, Robert Palmer’s “Can We Still Be Friends” en niet te vergeten ABBA’s aanstekelijke hit “Does Your Mamma Know” – deze avond belooft een buitengewone muzikale reis te worden.

Het Popkoor, bestaande uit 50 getalenteerde koorstemmen, wordt ondersteund door een geweldige line-up van muzikanten. Bereid je voor om betoverd te worden door de ritmes van Kim Haworth op drums, de groovende baslijnen van Mischa Kool, de gitaarmelodieën van Marcel de Groot, de soulvolle saxofoongeluiden van Lior Kuperberg en de magische toets van Boris Kothuis op toetsen & koorarrangementen.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →