The Resurrection

Stuwend als techno, deze elektronische liveband is niet om stil op te staan.
vr 11 mrt 2022
Stage 3
€ 12,50
Deuren: 20:00
Start: 20:45
Geen coronatoegangsbewijs verplicht
Vorig evenement

Let op: dit is de uitgestelde show van 13 november 2021. Kaartkopers hebben reeds bericht ontvangen, kaarten blijven uiteraard geldig. 

De ‘body music’ van The Resurrection versmelt live zang en instrumentatie met de fysieke elektronische drive van techno. Melodische synth en zang lijnen met scheurende bassen die niet zouden misstaan op festival mainstages of de meest duistere clubs wisselen elkaar af.

Een hechte groep gevormd in 2019 door muzikanten met een geschiedenis van samenwerking, het viertal voegt het podium met de dansvloer en het lichaam met de machines samen. Hun broeierige, intense live geluid brengt elke club of festival tot eruptie.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Je bent welkom! Bij dit concert verwachten we minder dan 500 bezoekers. Bij de deur vragen we niet meer om een coronatoegangsbewijs, alleen om je toegangsbewijs. Binnen hoef je geen 1,5 meter afstand te houden en geen mondkapje te dragen. Wel vragen we je om je aan de basisregels te houden – was regelmatig je handen, blijf thuis als je klachten hebt, en als je twijfelt over je klachten, doe dan thuis een zelftest.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

The Resurrection komt oorspronkelijk uit Friesland en werd gevormd in 2019.
The Resurrection stond eerder op o.a. Welcome to the Village 2019 en Popronde.
The Resurrection bestaat uit muzikanten die in eerdere projecten ook al samenwerkten.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →