Grote evenementafbeelding: Typhoon

Typhoon

Kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen
za 4 jun 2022
Stage 1
€ 34,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Typhoon (Glenn de Randamie, 1984) is een verhalenverteller die op een eerlijke en kwetsbare manier rapt, spreekt en zingt. Grote levensthema’s weet hij op een rake manier te vangen in persoonlijke uitingen over liefde, geloof, keuzes, slavernij en ambitie.

Door middel van zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon je mee in het gesprek dat gaande is in de maatschappij, maar vooral ook in zijn persoonlijke leven en laat zijn licht erop schijnen. Nooit vingerwijzend, maar altijd in verbinding. In zijn live shows is deze verbinding een ervaring: je wordt niet alleen muzikaal, maar ook fysiek meegenomen in het verhaal dat hij te vertellen heeft.

Waar of hoe je zijn muziek ook luistert, Typhoon raakt je in je ziel en zet je aan het denken over jouw eigen leven, visie en gevoelens. Zijn muziek is een viering van het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde.

Het album Lichthuis is een persoonlijke reis met universele waarden. “Een plek die geen angst kent en niets meer vraagt dan te zijn wie we zijn op dit moment vandaag.”

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een service mail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Luna Mae

Support

Luna Mae

Kom in de stemming!

Wist je dat...

De echte naam van Typhoon is Glenn de Randamie!
Toen Patronaat in september weer open mocht, was Typhoon één van de eersten op het podium (bij Rapa Nui!)

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →