Grote evenementafbeelding: Tusky + Fire Horse • Slachthuis

Tusky + Fire Horse • Slachthuis

vr 25 mrt 2022
Slachthuis
Deuren: 19:00
Start: 20:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

Als een feniks is Tusky geboren uit de as van punkrockband John Coffey en sindsdien maken ze op eigen benen, menig podium in binnen- en buitenland onveilig met een aanstekelijke mix van punk, hardcore en rock ’n roll. 

Ondanks de line-up wisselingen tijdens corona is Tusky sterker dan ooit. Gewapend met een kersverse single en  een nieuw studio-album in de planning, is Tusky klaar om de wereld te heroveren.

“Fuck it, we doen het gewoon.”

TIJDSCHEMA
20:00 Fire Horse
21:30 Tusky

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Fire Horse

Support

Fire Horse

Wat krijg je als Peter Pan Speedrock's Peter van Elderen en Birth of Joy's Kevin Stunnenberg samen in een oefenruimte zet? Riffs, riffs en nog eens riffs! Daarom is de band blind getekend door Suburban Records met een contract gesigneerd met bloed. Het met drummer Guy Pek tot powertrio verheven laveert naar eigen zeggen tussen stevige power rock en post-grunge, en komt de dikke show op Kliko Fest 2021 dit keer nog eens dunnetjes over doen.

Support

DJ Yorinde

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Fire Horse gitarist Peter van Elderen kun je kennen van onder andere Peter Pan Speedrock en Tankzilla.
Tusky een eigen stripreeks heeft uitgebracht?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →