Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Turnstile

Verplaatst: Turnstile

Dit evenement is verplaatst naar 6 juli 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
di 8 feb 2022
Stage 1
€ 25,50
Deuren: 19:00
Start: 19:00
End: 23:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom verplaatst naar 6 juli. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op 6 juli! 

Een van de meest vernieuwende bands in het heavy muziekgenre is de Amerikaanse hardcore band Turnstile. Niet dat de band het genre probeert te overstijgen, maar ze proberen juist om boven alle genre-genoten uit te stijgen.

Om zo tot een supergroep uit te groeien waar je gewoon niet omheen kan. Op het spectaculaire derde album ‘Glow On’ zet de vijftal in ieder geval een stap in de juiste richting. Er wordt geëxperimenteerd met drummachines, Latijns-Amerikaanse ritmes en gastbijdrages van producer Blood Orange, singer-songwriter Julien Baker en meer. Maar wees niet bang! Er is zeker geen tekort aan moddervette grooves, pakkende riffs en een oeverloze passie voor hardcore. Keep it moving!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Turnstile een van de meest bekeken live videos heeft op het YouTube-kanaal hate5six, het grootste live archief aan hardcoreshows in de wereld.
de extended videoclip 'Turnstile Love Connection' geregisseerd is door zanger Brendan Yates.
drie Turnstile-muzikanten ook deel zijn van Angel Du$t, de hardcore supergroep met leden van Trapped Under Ice en GAG.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →