Grote evenementafbeelding: Trijntje zingt Vrienten met Vrienten

Trijntje zingt Vrienten met Vrienten

De mooiste liedjes van Henny Vrienten door Trijntje Oosterhuis, Xander Vrienten en band
vr 10 mrt 2023
Stage 1
€ 26,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Dit is geen seated show.
Vorig evenement

Op de 70e verjaardag van Henny Vrienten zong Trijntje Oosterhuis onder begeleiding van zijn zoon Xander Vrienten het nummer ‘Het Gaat Niet Over’. De voormalig zanger van Doe Maar was daarvan zo onder de indruk dat er niet veel later het idee ontstond voor een nieuw project: Trijntje zingt Vrienten met Vrienten.

Bij het project, waar Henny zelf nog bij betrokken was, ligt de focus op liedjes van de drie solo-albums die hij opnam tussen 2014-2019: ‘En Toch’, ‘ Alles Is Anders’ en ‘Tussen De Regels’. Het resultaat is een album dat in januari 2023 verschijnt en waarvoor Trijntje de nummers samen met het Residentie Orkest en band onder leiding van Xander Vrienten opnieuw heeft opgenomen.

Op vrijdag 10 maart brengen Trijntje en Xander, die ook de productie voor het album voor zijn rekening nam, naar Haarlem. Zonder het Residentie Orkest maar met band. Een avond met de mooiste liedjes en prachtige melodieën van Henny Vrienten dus maar met een extra dimensie dankzij Trijntje, Xander en band.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Suzy V

Support

Suzy V

Zangeres Suzy V wist al op jonge leeftijd dat ze van muziek haar leven wilde maken. Haar pakkende popsongs weerspiegelen duidelijk haar Siciliaanse roots. Nostalgisch, filmisch, bombastisch en organisch zijn termen die haar muziek goed omschrijven, zoals te horen is op haar debuutalbum Sound of the Sea (2019) en de daarop volgende EP Pages Full Of Thoughts (2020), die ze maakte met producer Wieger Hoogendorp ( Caro Emerald, Goldband, Sophie Straat).

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Henny de tekst voor het liedje ‘Vlieg Met Me Mee’ schreef voor Trijntje?
… Xander al een tijdje bij Trijntje in de band speelt maar daarvoor ook speelde met Valerius en Jett Rebel?
… Trijntje en Henny ook samenwerkten voor een liedje voor ‘Sesamstraat’?
… Henny ook het nummer ‘Maël’ voor Trijntje schreef dat over haar dochter gaat?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →