Tributeconcert RipLive Remembering 2023

Het grootste eerbetoon voor heengegane artiesten
vr 22 mrt 2024
Stage 1
€ 26,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Foto van het volle podium tijdens de finale van RIPLive 2022

Alweer voor de zesde keer zorgt Tributeconcert RipLive voor de soundtrack van je leven. Met RipLive vieren we het leven van gevallen helden in het jaar 2023. Net als vorige edities gaat dit een eerbetoon worden om niet snel te vergeten. Natuurlijk hopen we dat de ‘vrienden van RipLive’ er ook weer bij zijn. Freek de Jonge, Monique Klemann (Lois Lane), Sandra van Nieuwland, Yorick van Norden en vele anderen traden in de voorgaande jaren op.

Het grote ‘Oja-gevoel’ golft door de zaal als de nummers, die in ons collectieve geheugen zitten, voorbijkomen. Tijdens Remembering 2023 komen hits voorbij van onder andere Burt Bacharach, Heddy Lester, David Crosby en Jeff Beck. Maar ook nummers van bands als Earth, Wind & Fire (Fred White), de New Yorkse punk-rockband Television (Tom Verlaine) en vele anderen zullen de revue passeren. De strakke RipLiveBand staat weer onder leiding van Arnold Smits (Gotcha!/Raggende Manne) en Bart van der Poel (Sellfish).

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Wist je dat...

Dit is alweer de zesde keer dat RIPLive wordt georganiseerd.
De meest recente editie was zo goed als uitverkocht!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →