Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Tributeconcert RIPLive editie 2019

Verplaatst: Tributeconcert RIPLive editie 2019

Dit evenement is verplaatst naar 9 september 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
vr 4 mrt 2022
Stage 1
€ 23,50
Deuren: 20:00
Start: 20:00
End: 02:00
Vorig evenement

Door de onzekerheid rondom Corona en de maatregelen voor de sector, is dit concert uitgesteld naar 9 september 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht over de nieuwe datum.

Het concert van RIP Live op 13 maart 2020, eerder uitgesteld naar 13 juni 2020 en 5 maart 2021, is wederom verplaatst en zal nu plaatsvinden op 4 maart 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Met een line-up die werkelijk alle kanten op gaat belooft de vierde editie van RipLive, het jaarlijkse eerbetoon aan overleden artiesten, een memorabele avond te worden. Het jaarlijkse concert, dat bekend staat om zijn kwalitatieve én eigenwijze programma, is gaat weer werken aan een sterke line-up.

Tributeconcert RipLive is, sinds het ontstaan in 2017, een van de grootste hommages aan overleden artiesten. Mede-oprichter en organisator Hans Goes legt uit: “Elk jaar brengen we een eerbetoon aan artiesten die ons het jaar er voor ontvallen zijn. Door het verschuiven naar het andere jaar gaat het dus over muzikanten die in 2019 én in 2020 zijn overleden. Omdat je nooit weet wie er heen gaat is er dan ook elk jaar een afwisselend programma. Maar een ding is zeker: de nummers die gespeeld worden staan in ons geheugen gegrift.”

Door alle corona-perikelen van afgelopen tijd is het nog niet mogelijk om een definitieve line-up te presenteren. Daarover later meer nieuws.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →