Grote evenementafbeelding: Tributeconcert RIPLive ’19, ’20 & ’21

Tributeconcert RIPLive ’19, ’20 & ’21

Eerbetoon aan heengegane artiesten!
vr 9 sep 2022
Stage 1
€ 23,50
Deuren: 20:00
Start: 20:30
End: 02:00
Vorig evenement

Het concert van RIP Live op 13 maart 2020, eerder uitgesteld naar 13 juni 2020 en 5 maart 2021 en 4 maart 2022 is verplaatst naar 9 september 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. 

Tributeconcert RipLive is, sinds het ontstaan in 2017, een van de grootste hommages aan overleden artiesten. Mede-oprichter en organisator Hans Goes legt uit: “Elk jaar brengen we een eerbetoon aan artiesten die ons het jaar er voor ontvallen zijn. Door het verschuiven naar het andere jaar gaat het dus over muzikanten die in 2019, 2020 en in 2021 zijn overleden. Omdat je nooit weet wie er heen gaat is er dan ook elk jaar een afwisselend programma. Maar een ding is zeker: de nummers die gespeeld worden staan in ons geheugen gegrift.”

Ook dit jaar is er weer een ijzersterke line-up. Monique Klemann (Lois Lane), Beatrice van der Poel (Beeswamp) en Sandra van Nieuwland zijn een aantal namen uit de indrukwekkende lijst. Zij vertolken nummers van onder andere The Prodigy (Keith Flint), Talk Talk (Mark Hollis), The Supremes (Mary Wilson), The Rolling Stones (Charlie Watts), Florian Schneider (Kraftwerk) en vele anderen voorbij. Naast genoemde artiesten bestaat de indrukwekkende lijst optredende artiesten uit Xander Hubrecht (VanVelzen), Rom Helweg, Pépé Fischer (Cheerful Fruitflies), Jaco van der Steen (Dutch Eagles), Stephan van de Kimmenade, Irma Derby (Nederlandse Donna Summer), Erwin Aubroeck en de RipGirls, bestaande uit Marieke Terol – Hegger en Lisa Cobelens.

Strakke begeleidingsband
De strakke, de zogenoemde RipLiveBand, onder leiding van Arnold Smits (Gotcha!/Raggende Manne), betaat uit Thijs Vermeulen (Sjako), Paul van Schaik (Family/Alain Clark), Xander Treffers (Rosa King, K-otic, Edsilia Rombley), Mindel Koning (zang) en Jeroen den Hengst (Beatcream). Violiste Maria Eldering en blazersmuzikanten Rodney Calis en Erwin Benjamins vullen de band waar nodig aan. De presentatie ligt in de handen van de bedenkers van het concert Hans Goes en Alain Timmers.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Dit jaar een eerbetoon aan artiesten uit 2019, 2020 én 2021!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →