Grote evenementafbeelding: Tribute To Bob Marley

Tribute To Bob Marley

Reggae Movement tribute avond met livemuziek en DJ's
vr 25 mrt 2022
Stage 2
€ 15,00
Deuren: 20:30
Start: 20:30
End: 01:00
Vorig evenement

Eindelijk weer een live-avond van Reggae Movement in Patronaat! Ieder jaar brengt Reggae Movement een ode aan Bob Marley, rondom zijn verjaardag in februari in Patronaat.

Dit keer wellicht iets later vanwege de coronamaatregelen, maar we mogen, kunnen en gaan er weer een bijzonder mooie tribute van maken. Net als bij vorige editie beklimt Tuff Sound Band het podium met gastzangers – deze reggaeband weet als geen ander de nummers van Marley tot leven te wekken.

One love, one heart: let’s get together!

Extra informatie
Bezoekers ontvangen twee dagen voor show een service mail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Afbeelding voor support act: Tuff Sound Band

Support

Tuff Sound Band

Tuff Sound Band speelt internationaal voor onder andere Queen Omega, Cali P, Shiwa en Rapha Pico. Individueel hebben de muzikanten talloze projecten lopen, maar voor Tuff Sound Band blijven de onvervalste reggae-artiesten altijd samen komen.
Afbeelding voor support act: Jah Reflection

Support

Jah Reflection

De vier damens en vijf heren van Jah Reflection hebben als muzikale missie de wereld een stukje mooier maken. Muziek met een positieve boodschap, geïnspireerd door jazz, soul, afro riddims en rock, wordt in een reggae-jasje de zaal ingeblazen.
Afbeelding voor support act: Darryl P

Support

Darryl P

Darryl P is de zanger van de band Bagjuice, bekend om hun verfrissende reggae en live dub. Naast de solide basis van de band brengen live effecten de sound samen om van serene rust tot complete uitbarsting te komen.
Afbeelding voor support act: Shiwa

Support

Shiwa

Shiwa is een nieuwe, veelbelovende artiest in de Europese reggae & dancehall scene. Zijn muzikale inspiratie is hecht verweven met zijn Surinaams-Hindoestaanse roots. In zijn catchy nummers zijn invloeden te horen van Indiase klassieke muziek en hiphop.
Afbeelding voor support act: Steel and Stone

Support

Steel and Stone

Steel and Stone is 'all about' het delen van goede vibes en het beleven van een hoger bewustzijn. Muzikaal is Steel and Stone melodisch meditatief en herkenbaar door de zware baslijnen.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →