Traumahelikopter + support

Voor de herrieschopper vooraan en de introverte zwever achterin
za 9 dec 2023
Stage 3
€ 16,50
Deuren: 20:00
Start: 20:30

Traumahelikopter, het garagerock trio uit Groningen, blijft al meer dan tien jaar trouw aan hun fundament: vriendschap. Op hun vierde album “Save Yourself” komen de uitersten van hun muziek nog sterker samen en schrijven ze nummers die zowel de herrieschopper vooraan als de introverte zwever achterin de zaal aanspreken. De band laat zich door een breed scala aan artiesten beïnvloeden, van The Jam tot The Jesus & Mary Chain en van The Nerves tot The Wipers.

Bands die duizenden kilometers afleggen veranderen vaak. Leden komen en gaan, bandbusjes worden nightliners, en TL-licht wordt schijnwerpers. Ambitie en plezier zijn soms twee kanten van dezelfde medaille. “Save Yourself” is een persoonlijke reflectie op een wereld vol polarisatie en chaos sinds hun vorige album in 2016.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Dit is de 5de keer dat Traumahelikopter in Patronaat staat!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →