Grote evenementafbeelding: Tramhaus + support

Tramhaus + support

Rotterdamse band met een voorliefde voor alles wat met (post)punk te maken heeft
za 20 Mei 2023
Stage 2
€ 17,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Tramhaus is een muzikaal project dat voorkomt uit een ontembare creatieve drift van een aantal vrienden met een voorliefde voor (post)punk. Een liefde die overigens best tegen een stootje kan, want de band tekent het liefst buiten de lijntjes van het genre. Dat betekent dat hun songs onverwachte kanten op kunnen gaan: zowel muzikaal als tekstueel. Denk aan songs over falend gemeentebeleid maar ook aan liedjes over depressieve emoties. Eén ding hebben alle nummers gemeen, namelijk een enorme bak aan energie.

3voor12 riep Tramhaus al uit tot één van de beloftes van 2022 en de New Yorkse blog Beats Per Minute was lovend over de eerste single van de bands. Daarnaast stond de band al op Best Kept Secret, Lowlands, Grauzone, Left Of The Dial en Hop Pop Hop festival en hebben ze getourd door Europa. Nu komen ze met hun snijdende gitaren en voortstuwende drums eindelijk naar Haarlem waarbij ook Patronaat ongetwijfeld zal worden meegezogen in de hypnose van Tramhaus’ post-punk songs.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… leden van Tramhaus ook in Pig Frenzy, Nagasaki Swim en VULVA spelen?
… de band in de clip van ‘Make It Happen’ aandacht geeft aan bewoners van de Rotterdamse volksbuurt de Wielewaal, die hun geliefde thuisbasis noodgedwongen moeten verlaten voor nieuwbouwprojecten?
… Tramhaus ontstond tijdens een van de lockdowns omdat alle bandleden eindelijk tijd genoeg hadden om een nieuw bandje te starten?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →