Grote evenementafbeelding: Tories Verhalenpodium

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Tories Verhalenpodium

Gloednieuw verhalenpodium over maatschappelijke thema's.
do 7 mrt 2024
Stage 2
€ 5,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Het gloednieuwe verhalenpodium Tories nodigt je uit om jezelf onder te dompelen in de boeiende wereld van inspirerende individuen uit de levendige kunst- en cultuurscene van Haarlem en omgeving. Door de samensmelting van muziek en verschillende kunstvormen zoals film, dans,spokenword en meer, nodigt dit platform je uit op een meeslepende reis door verhalen rond maatschappelijk belangrijke thema’s.

Deze derde editie van Tories staat geheel in het teken van Internationale Vrouwendag. We spreken met 3 gasten over voor hen inspirerende personen die een belangrijke rol hebben gespeeld in het verbeteren van de positie van vrouwen (inter)nationaal en of/hoe ze dat meenemen in hun eigen werk.

Gasten zijn deze editie zijn Yuen Kwan Lo (programmeur van Schuur), Josephine Zwaan (co-founder innovative platform for female and non-binary music producers, rapper & producer alter ego Susooki) en Auset Ankh Re (filosofe). Uiteraard is Winston Brandon weer de gastheer van de avond.

Dit evenement heeft vrije plaatskeuze en is zowel staand als seated.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Line-up

Afbeelding voor festival act: Winston Brandon

Winston Brandon

Winston Brandon is een presentator, verhalenverteller en spreker afkomstig uit Haarlem. Als presentator is hij altijd op zoek naar verdieping en verbinding. Beleving gaat boven alles en zijn gesprekken en optredens worden altijd gekenmerkt door inzicht volle verhalen en verschillende vormen van culturele expressie. Als verhalenverteller neemt hij je graag mee in zijn buitengewone manier van denken en zijn fascinatie voor de rode draad binnen elk thema of onderwerp. Het podium voelt voor hem als een huiskamer en dusdanig weet hij een ontspannen sfeer te creëren waarin elke gast de beste versie van zichzelf kan laten zien en ons kan meenemen in hun belevingswereld.
Afbeelding voor festival act: Auset Ankh Re

Auset Ankh Re

Auset Ankh Re is een inspirerende filosofe. Ze duikt diep in de essentie van het menselijk bestaan door de complexiteit van het leven en onze emotionele evolutie te onderzoeken. Haar kernboodschap, "Trauma is geen herinnering, maar een reactie," benadrukt het belang van het begrijpen van onze emotionele blauwdruk voor zelfkennis en persoonlijke groei. Auset verkent hoe onze emoties onze perceptie van de wereld en onze intelligentie diepgaand beïnvloeden, waarbij ze pleit voor een verhoogd emotioneel bewustzijn als sleutel tot een rijker, meer verbonden leven. Haar werk is een uitnodiging om onze interne werelden te verkennen, onze emotionele landschappen te begrijpen en door zelfreflectie en inzicht een dieper begrip van onszelf en ons plaats in de wereld te bereiken.
Afbeelding voor festival act: Yuen Kwan Lo

Yuen Kwan Lo

Yuen Kwan Lo (spreek uit als Juun Kwan Lo, zij/haar) is contextprogrammeur van de Schuur in Haarlem. Ze heeft binnen het meerstemmig programmateam een focus op de verdiepende programma’s rondom theatervoorstellingen. Ze heeft een grote liefde voor werk van sociaal-artistieke makers en zet zich in voor meer toegankelijkheid & inclusie. Ze is ruim 20 jaar werkzaam in de culturele sector en heeft meerdere functies bekleed; van productieleider tot marketing manager, van zakelijk leiding tot programmeur. Ruimte geven aan onder gerepresenteerde stemmen en verhalen ziet ze als één van haar belangrijkste taken als programmeur. Als ze alleen thuis is, zingt ze het liefst hard mee met Cantonese powerballads.
Afbeelding voor festival act: Josephine Zwaan

Josephine Zwaan

Josephine Zwaan is artiest, producer, onderzoeker en co-founder van rosetta; het platform voor vrouwelijke en gender non-conforming muziekproducers. Als onderzoeker en docent houdt Josephine zich bezig met het dekoloniseren van elektronische muziekproductie door middel van Afrikaanse filosofie. Vanuit deze visie verzorgt zij lezingen en geeft zij les aan de Herman Brood Academie. Josephine begon haar carrière als Nederlandstalig singer-songwriter, en lanceerde recent haar duistere rap alterego SUZOOKI SWIFT.
Afbeelding voor festival act: Jah Sisters

Jah Sisters

In 2017 kreeg Sound-Cista de gelegenheid om elke eerste zaterdag van de maand te draaien in Café the Zen. Ze vroeg haar Sis, Dj Jessi om dit samen te doen en de Jah Sisters avonden waren geboren. Dit hebben ze van 2017 tot 2020 gedaan. En nu draaien ze iedere maand in de Kashmir Lounge en bij allerlei verschillende reggae concerten. Speciaal voor deze gelegenheid zullen ze een mix van afro, funk, r&b en reggae draaien.
Festivalnieuws

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →