Tony Hadley

Avond vol hits van wereldbekende eighties zanger
zo 10 dec 2023
Stage 1
€ 40,50
Deuren: 19:30
Start: 20:30

Tony Hadley, ex-Spandau Ballet, ken je misschien van liedjes als ‘True’ en ‘Gold’ waarmee hij samen met zijn voormalige band de hitlijsten bestormde. Ook was hij te horen op klassieker ‘Do They Know It’s Christmas’ en maakte hij indruk met het enorme bereik van zijn stem. De zanger trapte zijn solocarrière af in 1992 en heeft sindsdien de hele wereld rondgetourd. Nu is na vijf jaar Nederland weer aan de beurt en komt de zanger naar Haarlem!

Inmiddels zit de zanger veertig jaar in het vak en dat viert hij met een speciale tour waarin zowel nummers van Spandau Ballet, covers en eigen werk voorbij komen. Een must see show voor de echte fan dus en eentje die je ongetwijfeld terug bent naar de eighties.

Let op: Al onze evenementen zijn volledig staand. Ben je slecht ter been? We hebben een beperkt aantal barkukken beschikbaar voor mensen die niet het hele evenement kunnen staan. Deze barkrukken kunnen wegens brandveiligheid echter niet overal in de zaal staan. We vragen je om tijdig contact met ons op te nemen zodat we op de hoogte zijn van je komst, en je kunnen informeren over de mogelijkheden.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Tony Hadley enorm Arsenal-supporter is en zelfs in het celebrity team van de club speelt?
… hij ooit meedeed aan de Britse reality serie ‘I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!?
… hij een lintje kreeg voor zijn werk voor een charity die zich inzet voor families van kinderen met levensbedreigende ziektes?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →