Togo All Stars

Het is jazz, het is pop, het afrobeat, highlife, funk en ook voodoo. Veel voodoo.
vr 10 feb 2023
Stage 2
€ 13,00
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Na een te gek optreden op het strand bij Rapa Nui afgelopen zomer komt Togo All Stars terug naar Patronaat om ons in de winter ook van zomers vibes te voorzien.

De groep komt uit Lomé, de hoofdstad van Togo, dat middenin een muzikaal rijk gebied ligt. In Accra ontstond highlife in de jaren vijftig, Conotou brengt ons het Orchestre Poly Rythmo en de legendarische Fela Kuti bracht ons afrobeat uit Lagos. Togo All Stars mengt dit alles samen en voegt er nog een vleugje afrofunk en voodoo rythms aan toe. Veel voodoo. De afgelopen jaren hebben de All Stars op het podium gestaan van North Sea Jazz, Down The Rabbit Hole, Paradiso en RaPatronaat. Nu brengen ze hun voodoo magic naar Haarlem en beloven ze ons een avond vol van de ritmes van de meest funky goden op aarde.

Zoca Flavor
Het optreden van Togo All Stars maakt onderdeel uit van Zoca Flavor; Patronaat’s meest muzikaal divers en verrassendste programma.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →