Toby Sebastian

Muzikant en acteur brengt de geluiden van de late jaren '60 en vroege jaren '70 terug
vr 19 apr 2024
Stage 3
€ 12,00
Deuren: 19:15
Start: 19:45
VVK: 13-10 | 10:00

Toby Sebastian belichaamt de geluiden van de late jaren ’60 en vroege jaren ’70, geïnspireerd door iconen als Marc Bolan en David Bowie. Met krachtige gitaren en pakkende melodieën biedt het nummer een moderne en humoristische kijk op de onzekerheden uit zijn jeugd.

Daarnaast heeft Toby een opmerkelijke acteercarrière, met rollen zoals Trystane Martell in Game of Thrones en het vertolken van Andrea Bocelli in de biografische film The Music of Silence. Zijn muzikale succes blijkt uit de vijf miljoen streams van zijn single ‘Midnight’ op Spotify, een eerbetoon aan de gezamenlijke muzikale jeugd met zijn zus Florence Pugh. Toby’s live-optredens zijn eveneens indrukwekkend, met uitverkochte shows in prominente Londense locaties en een succesvolle headline tour in het Verenigd Koninkrijk. Wat een talent!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Ook Toby's muziek komt voor in TV-Series. Namelijk in The Royals en Famous in Love!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →