Thijs Boontjes

Nederlandstalige oorwurmpop met karakter
za 11 nov 2023
Stage 1
€ 22,50
Deuren: 19:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Zanger en entertainer pur sang Thijs Boontjes maakt Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog; doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. En dit najaar gaat het dan gebeuren, Thijs komt met een gloednieuw album. “Vanavond”, de nieuwe single is daarvan het voorproefje, het lied is het verslag van Thijs z’n ‘polderglamoureus’ bestaan. 

Zijn ster is rijzende, zijn populariteit groeit. Thijs Boontjes heeft een mooie plek op het poppodium veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in. Waar Thijs Boontjes is, wordt gedanst, geklapt en genoten. Waar Thijs Boontjes is, is ambiance. Iedereen die bij de vorige uitverkochte show in Patronaat was zal het weten, Thijs Boontjes moet je live zien.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

DJ Cristel Ball

Support

DJ Cristel Ball

DJ Cristel Ball spit de muziekgeschiedenis door op zoek naar obscure parels, vergeten én niet zo vergeten hits. Van de jaren 50 tot nu, van rock-’n-roll en blues, soul tot punk, new wave en altijd dansbaar.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →