Grote evenementafbeelding: Thijs Boontjes

Thijs Boontjes

Brengt met zijn dans- en showorkest ambiance en nieuwe muziek naar Haarlem
vr 6 dec 2024
Stage 1
€ 23,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Tickets zijn vrijdag 24 mei vanaf 10:00u verkrijgbaar.

Kom in beweging, want Thijs Boontjes en zijn fameuze Dans- en Showorkest komen op vrijdag 6 december naar Haarlem. Naast de vertrouwde hits ‘Ambiance’, ‘Alleen Naar De Kermis’ en ‘Casablanca ’laat de muzikant ook een volledig nieuw album horen. Op die plaat, getiteld ‘Dancing Boontjes’, duikt Thijs met zijn band de nacht in om het
dagelijkse doen-en-laten te verwerken, het leven te vieren en luidkeels te reflecteren op diverse sociale en politieke zaken.

Thijs Boontjes klinkt als een seventies jukebox met een verrassende variëteit aan Nederlandstalige pophits, scheurende gitaarmuziek en af en toe een discoplaatje om op te dansen. Als frontman houdt hij het midden tussen charmante volkszanger en charismatische rockster: Boontjes is een beetje Brood en een stukje Hazes, all rolled into one. Tussen de Nederlandstalige muziek van dit moment valt hij op door zijn taalgebruik, aanstekelijke melodieën en ijzersterke band. Zijn theatrale benadering van popcultuur in de volle breedte blijkt een gouden formule: waar Boontjes is, wordt gedanst, geklapt en genoten. Ambiance!


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →