Grote evenementafbeelding: The Wailers – One World Tour

The Wailers – One World Tour

Reggae legendes sinds de jaren zeventig
di 12 jul 2022
Stage 1
€ 34,50
Deuren: 20:00
Start: 21:00
Vorig evenement

+ Reggae Movement DJ’s en afterparty!

Er zijn niet veel bands die de status van echte legende kunnen claimen. The Wailers claimen met gemak hun plaats in de essentiële muziekgeschiedenis. Hun muziek was en is cultuurbepalend: rebellenharten met dappere zielen die de geest van de reggae uit de jaren 70 belichamen.

De band speelt een speciale set met ongelooflijke stukken uit de formidabele oude catalogus van Bob Marley, samen met een reeks van hun grootste, klassieke hits. The Wailers geven je de kans om deel uit te maken van de erfenis. Aston Barrett Jr, zelf reggae-royalty als zoon van de onstuitbare ‘Familyman’, draagt ​​de vlam voor The Wailers in een show die je gewoon niet mag missen.

Eind 2020 brachten The Wailers hun eerste single van het album uit, “One World, One Prayer”, een krachtig stuk gericht op eenheid, liefde en inclusie die verder gaat dan culturele verschillen. Geproduceerd en geschreven door Emilio Estefan. “One World, One Prayer” mixt Jamaicaanse reggae met de klanken van het Urban Latin-genre. Onder meer superster Shaggy, Cedella Marley en haar zoon Skip Marley zingen mee.

One World, het album dat de terugkeer van The Wailers naar de opnamestudio’s markeert en het eerste album van de band in 25 jaar, werd genomineerd voor een Grammy® Award 2021 in de categorie Best Reggae Album.

De essentie van rebellie uit de jaren 70, de ware geest van reggae, uitgevoerd door de mensen die hebben meegewerkt aan het tijdperkbepalende geluid en door degenen die onder hun voogdij zijn grootgebracht.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Op One World, One Prayer zingt Shaggy mee!
Cedella Marley en haar zoon Skip Marley zongen mee op het laatste album van The Wailers

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →