Grote evenementafbeelding: Verplaatst: The Vices + Josephine Odhil

Verplaatst: The Vices + Josephine Odhil

Dit evenement is verplaatst naar 2 maart 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
vr 17 dec 2021
Stage 2
€ 14,00
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom verplaatst naar 2 maart 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op 2 maart 2022!

Yes, The Vices komen eindelijk naar Patronaat toe! De Nederlandse garage pop band – denk aan een mix van Cage The Elephant en The Strokes –  is aan een ware opmars bezig sinds 2019, die ondanks corona eigenlijk alleen maar harder gaat. De carrière van The Vices begon met een kickstart. Shows in het voorprogramma van YUNGBLUD, een rondje door UK en EU en spelen op Noorderslag. Singles als Boy, Looking For Faces en Before Your Birth leverden de mannen de status van 3FM Talent op, met veel shows en airplay op o.a. 3FM, Radio 2 en KINK tot gevolg. Nadat debuutalbum Looking For Faces met lovende woorden van o.a. OOR, NRC en 3VOOR12 werd ontvangen startte de band hun 1.5 meter album tour. Fijn dat dit in corona tijd kon, maar toch een beetje de halve ervaring. Daarom presenteren The Vices nu ‘The New New Normal Tour’. Het nieuwe normaal was niet normaal, maar het zal ook nooit meer worden zoals het was. Nu het ernaar uitziet dat deze tour één van de eerste zal zijn zonder COVID-19 restricties kun je je klaarmaken voor de volledige ervaring en meer. Laten we de terugkeer van de livemuziek vieren, “wilder than ever before!


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Josephine Odhil

Support

Josephine Odhil

‘Psychedelic Dream Pop’ voor dagdromers en avontuurlijke luisteraars. Josephine van Schaik speelde met ‘The Mysterons’ al op festivals als Lowlands, Trans Musicales, en ITGWO. Als Josephine Odhil mengt ze invloeden van Broadcast, Unloved en PJ Harvey tot mysterieuze popsongs.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →