Grote evenementafbeelding: The Vices + Josephine Odhil

The Vices + Josephine Odhil

Weergaloze indierock van eigen bodem
wo 2 mrt 2022
Stage 2
€ 14,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Geen coronatoegangsbewijs verplicht
Vorig evenement

Yes, The Vices komen eindelijk naar Patronaat toe! De Nederlandse garage pop band – denk aan een mix van Cage The Elephant en The Strokes –  is aan een ware opmars bezig sinds 2019, die ondanks corona eigenlijk alleen maar harder gaat. De carrière van The Vices begon met een kickstart. Shows in het voorprogramma van YUNGBLUD, een rondje door UK en EU en spelen op Noorderslag. Singles als Boy, Looking For Faces en Before Your Birth leverden de mannen de status van 3FM Talent op, met veel shows en airplay op o.a. 3FM, Radio 2 en KINK tot gevolg. Na een debuutalbum dat zo succesvol was als ‘Looking For Faces’, zou een band eigenlijk moeten gaan vliegen.

De grote boze pandemie prikte de volle festivalzomer en uitverkochte clubtour van de band door. Maar: weerloos zijn ze allerminst. Als je niet kan vliegen, dan ga je maar keihard rennen; alles om je energie en dadendrang kwijt te kunnen. The Vices werden huisband van ‘M’, waren graag geziene gasten bij 3FM en KINK, bouwden een studio op een drooggevallen schip en speelde hier hun album, organiseerden een uitverkocht ViceFest én…. doken opnieuw de studio in!

Tijdschema:
20:00 zaal open
20:30 Josephine Odhil
21:30 The Vices

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Je bent welkom! Bij dit concert verwachten we minder dan 500 bezoekers. Bij de deur vragen we niet meer om een coronatoegangsbewijs, alleen om je toegangsbewijs. Binnen hoef je geen 1,5 meter afstand te houden en geen mondkapje te dragen. Wel vragen we je om je aan de basisregels te houden – was regelmatig je handen, blijf thuis als je klachten hebt, en als je twijfelt over je klachten, doe dan thuis een zelftest.

In verband met de aangescherpte corona-maatregelen is deze show op 17 december  verplaatst naar 2 maart 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Locatie en tijden blijven hetzelfde. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Jospehine Odhil

Support

Jospehine Odhil

‘Psychedelic Dream Pop’ voor dagdromers en avontuurlijke luisteraars. Josephine van Schaik speelde met ‘The Mysterons’ al op festivals als Lowlands, Trans Musicales, en ITGWO. Als Josephine Odhil mengt ze invloeden van Broadcast, Unloved en PJ Harvey tot mysterieuze popsongs.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

The Vices hun eigen festival hebben genaamd Vicefest?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →