Grote evenementafbeelding: The Tinstars + Ragtime Wranglers • Slachthuis

The Tinstars + Ragtime Wranglers • Slachthuis

'Rock 'n Roll Sunday' presented by Amsterdam BeatClub
zo 20 feb 2022
Slachthuis
Deuren: 16:00
Start: 17:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Ein-de-lijk kunnen we weer knallen op jullie favo Haarlemse hotspot Slachthuis, met een nieuwe editie van ‘Amsterdam BeatClub Rock ’n Roll Sunday’. Er zijn twee topbands uit de fifties Rock ’n Roll scene vastgelegd: the Ragtime Wranglers en the Tinstars. Voordat er gespeeld wordt geven Tanne en Edwin van ‘Boom ’n Base 50’s dansclub Haarlem’ een Rock ’n Roll dansles, om die vastgeroeste heupen los te krijgen. ‘The ABC deejay family’ bestaande uit dj’s Zammie, Asnavoura en Ir. Vendermeulen verzorgt de vinyl krakers en GoGo Girls ’the Barbarellas’ showen nieuwste moves.

Het bier is koud, de keuken geopend, de toegang GRATIS en er komen alleen maar ontzettend leuke mensen.. dus.. better be there!!

Tijdschema
16:00 open / deejays
17:00 Rock ’n Roll workshop Boom ’n Base
19:00 the Tinstars
21:00 Ragtime Wranglers

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Slachthuis is het nieuwe popmuziekcentrum van Haarlem!
Amsterdam BeatClub al sinds 2003 rock 'n roll feestjes promoot?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →