The Terrys + Free Road

Australische surf-rockers komen voor het eerst naar Nederland
za 23 sep 2023
Stage 3
€ 13,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

De alternatieve surf-rock band The Terrys uit Australië leeft volgens het motto “Niet nadenken. Gewoon doen.”. Vernoemd naar de huisbaas die The Terrys liet oefenen in zijn trailer en zo meehielp aan het ontstaan van de band tijdens de lockdown, speelt de band nu uitverkochte shows over de hele wereld en hebben ze miljoenen streams op hun naam staan. Nu is het tijd voor hun allereerste show in Nederland. Ben jij aanwezig bij deze mijlpaal?

Aanstekelijk, leuk en vrijgevochten is de klassieke ‘Tezzas’-manier. Het zijn niet de streams waar ze het voor doen –  het is het vervullen van hun eigen creatieve drang en het bouwen van een gemeenschap van maatjes. Het gaat over nadenken over het leven, omarmen wat ze doormaken en dat op papier zetten. The Terrys laten altijd hun ware kleuren zien en inspireren de ‘Terrydactyls’ om hetzelfde te doen.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →