Grote evenementafbeelding: Afgelast: The Spyrals

Afgelast: The Spyrals

Dit concert is helaas afgelast. Kaartkopers ontvangen hierover persoonlijk bericht.
wo 14 sep 2022
Stage 3
€ 15,50
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Helaas moeten we je mededelen dat het evenement definitief is afgelast om productionele redenen. Er komt geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht waarin precies staat uitgelegd wat te doen om het aankoopbedrag terug te krijgen. We vinden het vanzelfsprekend ontzettend jammer, maar hopen jullie wel snel weer te mogen ontvangen in Patronaat!

Een nieuw album, ook al verscheen deze al in 2020, is altijd een reden om te touren en al helemaal als deze uit is gekomen bij Fuzz Club, het label van Mac DeMarco. ‘Same Old Line’ is de laatste release van The Spyrals en doet denken aan een mengeling van The Velvet Underground, 13th Floor Elevators, The Stooges maar dan in een jasje gestoken van Neil Young, Bob Dylan en Muddy Waters. Op woensdag 14 september komt de band na twee jaar hun nieuwe songs laten horen in Haarlem.

The Spyrals zijn het geesteskind van Jeff Lewis, die gewapend met een gitaar, mondharmonica en een fuzz pedaal zijn muziek aan de wereld wilde laten horen. Inmiddels doet ie dat samen met een aantal bandleden, maar nog steeds is het doel om nieuwe muziek met een oude ziel te maken. Dat betekent dus rauwe, back-to-basics rock ‘n roll met een vleugje garage-blues, psychedelische herhalingen en wat alt-country.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

…de band oorspronkelijk uit San Francisco komt maar nu Los Angeles als thuisbasis heeft?
… ‘Same Old Line’ het eerste album is met de nieuwe line-up van de band?
… het album ‘Same Old Line’ bijna was opgenomen onder een nieuwe naam, maar zanger Jeff toch besloot The Spyrals aan te houden?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →