Grote evenementafbeelding: The Spunyboys + De Sp aties + The Mocks • Slachthuis

The Spunyboys + De Sp aties + The Mocks • Slachthuis

Slachthuis13 opent nog twee maanden de deuren!
za 12 mrt 2022
Slachthuis
Deuren: 19:00
Start: 20:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk! 

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

De Franse band The Spunyboys doet qua uitstraling en muziek onmiddellijk denken aan de gloriejaren van de succesvolle formatie The Stray Cats uit de jaren 80. Dit rockabilly trio speelt in traditionele bezetting fifties (o.a. Sun) klassiekers van artiesten als Carl Perkins, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Gene Vincent, Buddy Holly, die op een eigen herkenbare wijze gespeeld worden, met een lekker sausje, geroerd van de muziek van teddyboy legendes en Neo Rockabilly zoals Crazy Cavan, The Stray Cats en Matchbox. In juni 2019 is het 1000e optreden uitbundig gevierd met de opname van een live dvd en cd met vele prominente gast artiesten en bands die nu eindelijk gepromoot kan worden – waaronder deze mooie avond in het Slachthuis.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: De Sp aties

Support

De Sp aties

De heren van de Sp aties steken hun liefde voor vuige sixties punk niet onder stoelen of banken. Gestript van iedere onnodige frats spelen en zingen zij zich de longen uit het lijf en bezingen allerhande onderwerpen zoals de dood, ouder worden en de hel die is de baby boomer generatie.
Afbeelding voor support act: The Mocks

Support

The Mocks

Strak in pak en met een heerlijk retro-gitaartje boven de heup, brengen The Mocks je door de sixties geïnspireerde rock.

Support

DJ Potlood

Kom in de stemming!

Wist je dat...

De vocalist Remi en drummer Guillaume zijn broers van elkaar!
The Spunyboys speelde hun 1000e gig in hun thuisstad Lille.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →