The Slackers

Alsof The Sonics of The Rolling Stones zijn opgegroeid met ska en reggae
do 6 okt 2022
Stage 2
€ 18,00
Deuren: 20:00

Dit is de verplaatste show van 3 oktober 2020. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Aanstekelijke ‘Jamaican Rock ‘N Roll’, een mix van ska, reggae met een rockende inslag en een dik New Yorks accent. Als rockers zoals The Sonics of The Rolling Stones waren opgegroeid met ska en reggae in plaats van rhythm & blues zouden zij klinken als The Slackers. Het kleurrijke gezelschap speelt al meer dan twintig jaar meer dan 100 shows per jaar over heel de wereld en zijn sindsdien uitgegroeid tot een waar livefenomeen.

In het bijna 30-jarige bestaan van de band zijn inmiddels 15 platen en talloze EPs en singles uitgebracht. Tijdens deze tour komen alle tracks voorbij: van classics als ‘Wasted Days’, ‘Have The Time’ en ‘Married Girl’ tot de nieuwe tracks van het meest recente, self-titled album.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Support

Bitter Grounds

Bitter Grounds is een vierkoppige punk- en ska-band uit de Domstad. De groep staat bekend om z'n dynamische sound met strakke riffs, edgy solo's en een groovende ritmesectie. Met een unieke mix van energieke punkrock en rauwe beukende skasongs als eindresultaat!

Kom in de stemming!

Wist je dat...

The Slackers staan ook wel bekend als Sundy, of The Nods.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →