Grote evenementafbeelding: The Slackers

The Slackers

Alsof The Sonics of The Rolling Stones zijn opgegroeid met ska en reggae
do 6 okt 2022
Stage 2
€ 18,00
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Dit is de verplaatste show van 3 oktober 2020. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Aanstekelijke ‘Jamaican Rock ‘N Roll’, een mix van ska, reggae met een rockende inslag en een dik New Yorks accent. Als rockers zoals The Sonics of The Rolling Stones waren opgegroeid met ska en reggae in plaats van rhythm & blues zouden zij klinken als The Slackers. Het kleurrijke gezelschap speelt al meer dan twintig jaar meer dan 100 shows per jaar over heel de wereld en zijn sindsdien uitgegroeid tot een waar livefenomeen.

In het bijna 30-jarige bestaan van de band zijn inmiddels 15 platen en talloze EPs en singles uitgebracht. Tijdens deze tour komen alle tracks voorbij: van classics als ‘Wasted Days’, ‘Have The Time’ en ‘Married Girl’ tot de nieuwe tracks van het meest recente, self-titled album.

TIJDSCHEMA
20:00 zaal open
20:30 The Roosterz
21:30 The Slackers
23:00 verwacht einde (onder voorbehoud)

De avond wordt bij elkaar gedraaid door DJ Boss Capone!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: The Roosterz

Support

The Roosterz

The Roosterz zijn een ska, reggae en rocksteady band, maar geven hun songs een moderne twist. Vorig jaar brachten ze het album ‘Rougher Than Rough’ uit en waren ze samen met (inter)nationale bands als The Toasters, The Void Union en Knight Susan te vinden op de compilatie ‘It’s A Party, They Call It Sjasjock’. 2022 bracht al een Europese tour én Patronaat op 6 oktober dus.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

The Slackers staan ook wel bekend als Sundy, of The Nods.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →