The Sadies + support

Country, psychedelica, rock en surf komen samen
di 12 jul 2022
Stage 2
€ 15,00
Deuren: 19:30

Update 28 april: In februari overleed onverwachts The Sadies-zanger Dallas Good, waar wij als Patronaat net als alle fans enorm van zijn geschrokken. De resterende bandleden hebben besloten om de tour alsnog te doen, om het laatste werk dat zij met Good hebben gemaakt te delen en zijn nagedachtenis te eren. ‘Our world has been shaken with his loss. But while we struggle with the loss of our brother, friend and bandmate, we want to proudly share the music we made together’.

Dit betekent dat het concert doorgaat op de geplande datum en tijd. Reeds gekochte kaarten blijven uiteraard geldig.

Een unieke mix van country, psychedelica, rock en surf kenmerkt de muziek van The Sadies. De muzikanten duiken, tijdens het spelen in een hyperfocus, waarbij veel aandacht is voor de kern van de geluiden die ze produceren. Hierdoor sleurt de band je mee in hun muzikale trip.

Op 22 juli komt het elfde studioalbum van de band uit met guest appearances van Jon Spencer, Michael Dubue, Bruce Good en Richard Reed Parry. De titel is: “Colder Streams”. De plaat werd tussen 2019 en 2021 opgenomen in Canada en is het laatste wapenfeit van zanger Dallas Good. Ter voorbereiding van de release, maakte Dallas een “anti-bio” en schreef: “Colder Streams is, by far, the best record that has ever been made by anyone. Ever.” Lees hier de rest van deze anti-bio.

Mochten bellen zijn gaan rinkelen? Ja, het klopt inderdaad dat deze band een van de backingbands van Kurt Vile is!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

The Sadies werd al in 1994 opgericht!
The Sadies werkten in het verleden geregeld samen met Neil Young.
In februari 2022 overleed zanger Dallas Good onverwachts. Om hem te eren, wil de band de tour alsnog volbrengen.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →