The Rock Circus Talent Tour

Support jouw favoriete band naar de finale!
zo 28 Mei 2023
Stage 3
€ 5,00
Deuren: 14:00
Start: 14:30
Vorig evenement

Voorafgaand aan The Rock Circus 2023 vindt The Rock Circus Talent Tour plaats, een talententraject en wedstrijd voor Nederlandse rock- en metalbands uit alle provincies. In samenwerking met diverse Nederlandse poppodia is er een battle of the bands: elk podium scout rock- en metalbands in hun eigen provincie om hen de kans te geven om op het festival te spelen.

Na een selectieronde zijn er 3 bands geselecteerd die het tegen elkaar gaan opnemen tijdens de battle of the bands in Patronaat!

Wat wint de winnaar van de voorronde?

  • Een plek op de Talent Stage tijdens The Rock Circus 2023
  • Een workshop georganiseerd door Mojo gericht op hoe zij alles kunnen halen uit hun deelname aan The Rock Circus: promotie, internationalisering, engagement.
  • Inhoudelijke verdieping door samenwerking met Willem Twee Studios in Den Bosch
  • Een nader te bepalen geldbedrag voor deelname aan The Rock Circus 2023
  • Een heel nieuwe fanbase die de bands leert kennen
  • Een introductie van de bands aan de heavy-programmeurs van Nederland

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Proxima Flare

Support

Proxima Flare

Proxima Flare, de wonderbaarlijke progressieve/alternatieve rockband uit Haarlem en Amsterdam, heeft een werkelijk ongeëvenaard en ontzagwekkend geluid gecreëerd dat hun eindeloze toewijding aan muziek en songwriting laat horen; hun frisse en innovatieve mix van klassieke rock en moderne progressieve elementen zal het publiek over de hele wereld zeker boeien en betoveren, en hen meenemen op een reis door de diepten van de menselijke ervaring die ze nooit zullen vergeten.
Hallowed Fire

Support

Hallowed Fire

Hallowed Fire is een vijfkoppige Heavy/Thrash Metal band die eind 2016 is opgericht in Heerhugowaard. Ze maakten voor het eerst indruk op het toneel door de halve finale van de Metal Battle 2017 te bereiken. Ze hebben een breed scala aan invloeden, variërend van old school thrash/speed metal tot groovende heavy breakdowns. Na een paar line-upwisselingen en twee EP's (Decade of Darkness, Pillars of Lies) en een volledig album in de maak, is Hallowed Fire klaar om de wereld op volle kracht te veroveren. Hallowed Fire heeft de eer gehad om het podium te delen met bands als: Exhorder, Angelus Apatrida, Evil Invaders en Distillator.
Man As Plague

Support

Man As Plague

Man As Plague is een 4-koppige metalformatie uit Nederland, opgericht in 2011. Ze willen niet vasthouden aan 1 type metal en gebruiken invloeden uit het hele metalspectrum. Hardcore, deathcore, death metal, het komt allemaal samen in één brute vorm. Live spelen is waar het bij Man As Plague om draait, hoge energie, groovende breakdowns en een enorme muur van geluid en energie. Hun plaag steeds verder verspreiden. Een uniek geluid, gekoppeld aan een geweldige live act. Dit is een band die je niet wilt missen!

Kom in de stemming!

Wist je dat...

The Rock Circus is een nieuw rock/metalfestival dat plaatsvindt van 3 tot 5 november 2023 in de Brabanthallen, Den Bosch.
The Rock Circus Talent Tour wordt eens per twee jaar georganiseerd.
Eerste namen die voor The Rock Circus zijn aangekondigd: Electric Callboy, Powerwolf, Epica, Avatar, Cradle of Filth en Up The Irons.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →