Grote evenementafbeelding: The Pride Xpress ft. Wendy Moore + Amor + Theodorus

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

The Pride Xpress ft. Wendy Moore + Amor + Theodorus

Voel de energie van de queer community!
zo 28 jan 2024
Stage 3
Deuren: 19:30
Start: 20:15
Vorig evenement

Na een enorm gezellige eerste editie komt The Pride Xpress terug voor een tweede editie! Deze keer met pop-rock singer-songwriter Wendy Moore, alternative R&B en Indie singer-songwriter Amor en DJ Theodorus!

The Pride Xpress zet queer artiesten en hun unieke expressie in de schijnwerpers die inspireren, activeren en verbazen. We nodigen iedereen uit Haarlem en omgeving uit om samen te komen en te genieten van een dynamisch programma vol woordkunst, muziek en dans. Laat je verrassen en voel de energie van onze queer community!

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Line-up

Afbeelding voor festival act: Rick Busscher (Host)

Rick Busscher (Host)

Rick Busscher hun/hen (aka Joke Smit) is een Haarlemse Queer activist. Hen werkt daarnaast in de culturele sector voor o.a. Het What You See Festival. Hen gelooft erin dat samenkomst en verbinding het belangrijkste is in de strijd naar de non-normatieve wereld. Dit doet hen o.a. in de Haarlemse Regenboog Kerngroep, Nachtwacht Haarlem en Queer Amsterdam.
Afbeelding voor festival act: Theodorus

Theodorus

Daan Knijnenburg (hij/hem) is DJ, programmeur en deskundige op het gebied van kunst en cultuur. Geïnspireerd door de kracht van het nachtleven om mensen, stemmen en multidisciplinair talent samen te brengen ziet hij de nacht als de ultieme ruimte voor de ontwikkeling van creativiteit, (zelf)liefde en identiteit. Eerder dit jaar stelde hij het muziekprogramma samen van de eerste editie van Boring Festival, inclusief een serie clubnachten in CLUB3. Dit zet hij nu door onder zijn eigen maandelijkse residentie Club Flux, gericht op genre-overstijgende artiesten met een avontuurlijke visie. Als DJ zelft zoekt hij dit avontuur op en laat zichzelf niet makkelijk in hokjes plaatsen.
Afbeelding voor festival act: Amor

Amor

Stap binnen in de intieme wereld van Amor, de singer-songwriter, producer en componist die muziek creëert die zowel krachtig als dromerig is. Bekend als een van de medeoprichters van The Visual, toont het solo-project van Amor hun betoverende talent. Met hartverwarmende teksten, soulvolle vocalen en eigen productievaardigheden, heeft de muziek van Amor het vermogen om je emoties te raken en een gevoel van warmte achter te laten dat lang na het einde van het lied blijft hangen. Laat je onderdompelen in een sonisch tapijt geweven met elektronische beats, dromerige synths en melodieën beïnvloed door genres zoals alternatieve R&B en alternatieve indie.
Afbeelding voor festival act: Wendy Moore

Wendy Moore

Met unieke vocalen, oprechte teksten en een krachtig geluid heeft pop-rock singer-songwriter Wendy Moore haar carrière in het afgelopen jaar snel opgebouwd. Wendy's muziek biedt een toevluchtsoord voor dromers. Haar nummers gaan over herkenbare thema's zoals dromen, hoop, verdriet, het overwinnen van persoonlijke grenzen, hartzeer en giftige relaties. Haar unieke geluid vat haar levenservaringen en uiteenlopende muzikale invloeden samen, van Avril Lavigne en Shawn Mendes tot bands als 5 Seconds of Summer en Paramore. Als songwriter verweeft ze een verhaal van veerkracht en zelfexpressie in haar nummers, waardoor haar muziek een meeslepende ervaring wordt die resoneert bij luisteraars.
Festivalnieuws

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →