The Perfect Tool

De beste Tool tribute band ter wereld
do 21 nov 2024
Stage 2
€ 20,00
Deuren: 19:45
Start: 20:30

Als we het hebben over tribute acts die het origineel echt eer aandoen, dan steekt er één naam met kop en schouders bovenuit: The Perfect Tool. Deze Amerikaanse band wordt door velen beschouwd als de beste Tool tribute band ter wereld, een eerbetoon dat zelfs erkend wordt door de originele bandleden van Tool, Maynard James Keenan en Adam Jones. 

De muziek van Tool zelf is moeilijk te categoriseren. Hoewel vaak gelabeld als ‘progressieve metal’, overstijgt hun muziek deze classificatie en bereikt een breed publiek. Tool staat bekend om hun optredens die uniek zijn in hun soort, met complexe maatsoorten, abrupte breaks, en hypnotiserende intermezzo’s, allemaal versterkt door indrukwekkende projecties en lasers. Deze elementen zijn niet alleen kenmerkend voor Tool, maar worden ook meesterlijk nagebootst door The Perfect Tool.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →