The Opposites + support

Legendarisch hiphop duo blaast het dark eraf
zo 17 dec 2023
Stage 1
€ 40,50
Deuren: 19:30

The Opposites; wie kent ze niet?! Het rappersduo bestaande uit Big2 en Willem denderen sinds debuutplaat ‘De Fik Erin’ in 2005 uitkwam door het Nederlands hiphoplandschap. Dit najaar doen ze nog één laatste ronde langs Nederlandse en Belgische popzalen om hun ‘live run’ comeback af te ronden. Kortom; dit mag je niet missen.

Ruim een decennia lang stonden The Opposites steevast aan de top van hitlijsten. Tracks zoals ‘Slaap’, ‘Dom, Lomp & Famous’, ‘Broodje Bakpao’, ‘Slapeloze Nachten’ en meer worden nog altijd woord voor woord meegezongen en -gerapt. Met een berg prijzen onder de arm, uiteenlopend van de Edison Popp Oeuvreprijs tot TMF- en 3FM-awards, behoren The Opposites tot de top van de binnenlandse muziekwereld.

Live hebben de heren zich ontwikkeld tot één van de meest energieke en gewilde acts. Met name op festivals als Pinkpop, Zwarte Cross, Pukkelpop, Rock Werchter en natuurlijk de legendarische Lowlandsshows staan de twee voorgoed in het geheugen gegrift.

In 2019 keerden The Opposites terug op het podium van Appelsap, tot overweldigend enthousiasme van fans. Ze kregen de smaak te pakken en sluiten nu, eind ’23, deze ‘live run comeback’ af. Zondag 17 december staan ze (voorlopig voor het laatst) in Patronaat. Ben jij erbij?

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
SIGGY & D1NS

Support

SIGGY & D1NS

SIGGY & D1NS zijn één van de meest veelbelovende nieuwe aanwinsten van Top Notch. Het duo uit Zandvoort pakte met 'Rondjes' meteen een hit op alle streaming services, en ook TikTok. Afgelopen jaar stonden ze al op ESNS, brachten een bezoek aan 101Barz en staan nu te trappelen om Patronaat met vuur te openen voor The Opposites!

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... Big2 en Willem oorspronkelijk uit Heiloo en Noordeind komen?
... The Opposites al meededen op de Straatremixes van D-Men (de rapgroep van Lange Frans & Baas B)?
... The Opposites recordhouder zijn van het drukstbezochte optreden op Lowlands?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →