Grote evenementafbeelding: The Longest Johns

The Longest Johns

Sea shanties van de bovenste plank, maak je klaar om mee te zingen!
za 22 apr 2023
Stage 2
€ 17,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Van samen zingen in de keuken tot getekend bij een label, grote festival- en podiumtours én een miljoenenpubiek op TikTok en Instagram. Het lijkt het begin van de gemiddelde popcarriére, maar The Longest Johns doen het met sea shanties én a capella!

Het Engelse viertal komt uit Bristol, waar ze al jarenlang samen ‘sea shanties’ (oude matrozenliederen) en folkliederen zongen. De verhalende liedjes lenen zich perfect voor prachtige harmonieën die het viertal met alleen hun stemmen maakt. Na de viralsensatie van klassieke sea shanty ‘Wellerman’ kregen zij in één klap een miljoenenpubliek dat alleen maar groeit. Leuk voor jong én oud, of je nu kunt zingen of niet: met The Longest Johns kun je niet anders dan meedoen.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... The Longest Johns geregeld nummers opnieuw maken met al hun fans?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →