The Koalaz + Teenage Dads

Stampende indie + reggae door twee bands: are ya ready, mate?
zo 2 jun 2024
Stage 2
€ 15,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00

Het duurt nog even totdat het zomer is, maar met het optreden van The Koalaz en Teenage Dads kom je alvast in zonnige sferen. Op zondag 2 juni staan beide bands in Patronaat om je een zomerse avond vol dansbare tunes te bezorgen.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

The Koalaz

Support

The Koalaz

Na voor Ocean Alley te hebben geopend op tour door Europa, een uitverkochte headline show in Bitterzoet, een debuut tour in Engeland en festival shows op onder andere Madnes, Surfana en Landjuweel komt The Koalaz met een eerste eigen headline tour door Nederland. Met hun mix van aanstekelijke indie en stampende reggae geïnspireerd op allerlei Australische acts als Sticky Fingers, Ocean Alley en Lime Cordiale veranderen ze zaal na zaal in een kolkende massa van enthousiaste (crowd-)surfers. The Koalaz staan klaar om je mee te nemen in hun spacy energy!
Teenage Dads

Support

Teenage Dads

In een tijd waarin garagerock populair was in de Australische muziek, vallen de jonge Teenage Dads op met hun coole indiepopgeluid. Ze hebben fans en andere muzikanten veroverd met hun catchy liedjes, toffe optredens en een eigen stijl. Deze vier vrienden uit Australië mixen verschillende muziekstijlen van over de wereld in hun nummers. Denk aan aanstekelijke melodieën, frisse synthgeluiden, lekkere gitaren en stevige drums, vergelijkbaar met bands als Phoenix en The Strokes. Tegelijkertijd doet hun muziek denken aan hoe de kleurrijke The Beach Boys vroeger ongewone akkoorden en structuren in populaire muziek brachten. Wat Teenage Dads speciaal maakt, is dat ze alles zelf doen: ze maken, nemen op en mixen hun muziek zonder hulp.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →