The Jackets + Teaniemen

Een geestverruimende mix van garagerock, jaren '60, punk en Psychedelia.
do 28 sep 2023
Stage 3
€ 13,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

The Jackets katapulteren een eigen mix van jaren ’60, punk, garage en psychedelia die je lichaam onbeheersbaar doet bewegen het podium van Patronaat op. De charismatische vocalist en gitarist Jackie Brutsche (Jack Torera) is een elementaire, androgyne en wilde kracht. Met haar kenmerkende stemgeluid, geestverruimende fuzzgitaar en unieke podiumprésence boeit ze je ogen en oren. Samen met de compromisloze ritme- en groovesectie van Chris Rosales op drums en Samuel Schmidiger op bas vormen de Jackets het perfecte drietal; rauw, direct, authentiek, gevaarlijk en leuk!

The Jackets zijn niet alleen muzikanten: ze maken ook films, theater, kunst en schrijven verhalen die ook tot uiting komen in hun artwork, songteksten en in hun videoclips. Het trio uit Zwitserland staat bekend om hun energieke liveshows en bewezen dat al eerder tijdens KLIKO Fest 2016 en Patronaat Bowling Club, een liveshow op een bowlingbaan! The Jackets mixen de beste elementen van Rock and Roll tot een krachtige, onweerstaanbare cocktail met een wreedheid die vol zit met goed humeur, opgewekt plezier en volledige opwinding! Kom je kijken?

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
TeaNieMen

Support

TeaNieMen

Welkom bij Teaniemen - een explosieve formatie bestaande uit rock 'n' roll veteranen Teade, Niels en Menno. Deze ex-leden van The Drugs, Low Point Drains en Anomalys, hebben hun muzikale krachten gebundeld in 2018.

Met een kwart eeuw rock 'n' roll ervaring onder hun riem, brengt TeaNieMen een unieke mix van ruige, strakke garage rock vermengd met 60s punk, Bossanova, Country en Trashy puin blues. Dansbaar, ranzig en ongepolijst.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

The Jackets' laatste LP werd gemixt en gemasterd door Jim Diamond (White Stripes).

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →