The Hillbilly Moonshiners

De grootste hits gedrenkt in vies Louisiana moeraswater
za 6 jan 2024
Stage 2
€ 23,50
Deuren: 20:00

The Hillbilly Moonshiners is een moderne bluegrassband die zowel je favoriete nummers van nu als van vroeger spelen. Ze geven een unieke draai aan bekende hits door ze te doordrenken met de authentieke smaak van het moeraswater uit Louisiana. Deze vijf enthousiaste Zuiderlingen, ook wel bekend als Rednecks, zijn echte levensgenieters, Bayou-stijl.

Ze brengen klassiekers van artiesten als Blink-182, Bon Jovi, Michael Jackson en Stealers Wheel tot leven, evenals moderne hits van Taylor Swift, Katy Perry, Beyoncé, Mumford & Sons en meer. Dus, pak je zelfgemaakte, krachtige moonshine erbij (je weet wel, het soort waar je neef Wade bijna blind van werd!) en laat je gaan alsof het de zomer van ’69 is!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →