Grote evenementafbeelding: Smudged + Bongloard • Slachthuis

Smudged + Bongloard • Slachthuis

Bonny & Clyde's Psyched Out Primitive Fuzzpunk Sexplosion
za 26 mrt 2022
Slachthuis
Deuren: 18:00
Start: 20:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Dit weekend testen Smudged en Bongloard het nieuwe fundament van Slachthuis. Wees erbij!

Smudged is een act die strak staat van de kraut met repetitieve synthpatronen, drums en wollige soundcapes, wat resulteert in vieze mix van energieke garage. Ze hebben behoorlijk naam gemaakt in de dieptes van de Nederlandse underground met hectische en energieke liveshow. Een groene chaos op een podium.

Fuzz gitaren, felle bass riffs en beukende drums. Het in Utrecht geboren Bongloard is hier om even flink de boel te verbouwen. Met hun harde garage rock is hier nog niet de helft over gezegd. Geïnspireerd door acts als Thee oh Sees en Ty Segall wordt menig concertzaal met de grond gelijk gemaakt.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: The Glucks

Support

The Glucks

Helaas hebben The Glucks deze show moeten cancellen.

Support

DJ Hanneman

Kom in de stemming!

Wist je dat...

The Glücks liet zich voor hun bandnaam inspireren door 'The Cramps' (G)Lux Interior.
Jan Deweerd in eerste instantie verantwoordelijk was voor het artwork voor The Glücks platen?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →