The Fortunate Sons

Creedence Clearwater Revival: 50 years of rock ‘n roll history
zo 16 apr 2023
Stage 2
€ 22,50
Deuren: 19:30
Start: 20:30
Vorig evenement

Het is alweer ruim 50 jaar geleden dat aan het korte maar hevige bestaan van Creedence Clearwater Revival een einde kwam. Dit jubileum is voor The Fortunate Sons de aanleiding om halve eeuw terug in de tijd te gaan voor het complete verhaal van de Amerikaanse rockband; het verhaal van John Fogerty en zijn schoolvrienden uit El Cerrito, Californië, die eind jaren ’60 uitgroeiden tot één van de meest succesvolle bands uit de Amerikaanse muziekgeschiedenis.

De muziek van Creedence Clearwater Revival is voor velen de ultieme soundtrack van de jaren ’60 en ’70. The Fortunate Sons weten als geen ander deze bloeiperiode van rockmuziek tot leven te brengen met onverwoestbare klassiekers als ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’, ‘Who’ll Stop The Rain’. Nummers die de tand des tijds moeiteloos hebben doorstaan en bij vele generaties in het muziekgeheugen gegrift staan.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Wist je dat...

CCR ging in 1972 uit elkaar, maar kwamen nog 1 laatste keer samen om op te treden bij gitarist Tom Fogerty's bruiloft.
Schoolvrienden John Fogerty, Doug Clifford en Stu Cook werkten voor het eerst in 1959 samen onder de naam The Blue Velvets.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →