Grote evenementafbeelding: The Doors Alive

The Doors Alive

De beste ode aan The Doors
za 14 Mei 2022
Stage 1
€ 28,50
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Deurtickets €32,-
Vorig evenement

Dit is de verplaatste show van zaterdag 16 mei 2020. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

De wereldwijd bekenste tribute band van The Doors speelt een memorabele show in Holland. The Doors Alive uit Engeland wordt door vele critici gezien als de nr. 1 tribute band van die legendarische groep The Doors. Niet alleen komen ze muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, ook qua uiterlijk, show en magie waan je jezelf bij een show van het origineel in de sixties! Natuurlijk spelen The Doors Alive alle grote hits van The Doors, zoals ‘Light My Fire’, ‘When The Music’s Over’ ‘The End’ ‘Love Her Madly’ en ‘Riders On The Storm’, ook komen minder bekende briljanten aan bod als ‘The Chrystal Ship’, en draagt zanger Mike gedichten van Jim Morrison voor, om de experience compleet te maken.

Om de authentieke sixties-sound te bereiken, gebruiken de leden van The Doors Alive precies dezelfde instrumenten als The Doors. Over de hele wereld hebben The Doors Alive dan ook uitverkochte zalen ademloos achtergelaten. Zo wordt de magie van The Doors levend gehouden. En terecht!

Special guests: The Mocks


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: The Mocks

Support

The Mocks

Strak in pak en met een heerlijk retro-gitaartje boven de heup, brengen The Mocks je door de sixties geïnspireerde rock.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →