Grote evenementafbeelding: The Dire Straits Experience • Philharmonie

The Dire Straits Experience • Philharmonie

Herbeleef hits als Sultans Of Swing, Money For Nothing en meer
za 19 nov 2022
Philharmonie
€ 40,50
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

LET OP: dit is de verplaatste show van zaterdag 12 december en oorspronkelijk woensdag 27 mei! De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. 

Dit is een seated show met vrije zitkeuze. Het is niet mogelijk een stoel te reserveren.

Het repertoire van The Dire Straits wordt deze avond gespeeld door zes wereldklasse muzikanten, onder leiding van origineel bandlid Chris White. Samen spelen zij de wereldhits van de legendarische band als Sultans Of Swing, Money For Nothing, Private Investigations en meer! Patronaat presenteert deze show in Philharmonie Haarlem.

Chris White werkte sinds de vroege jaren ’80 met The Dire Straits frontman Mark Knopfler en sloot zich daarna aan bij de band voor hun record brekende Brothers In Arms wereldtour in 1985. Hierbij speelde hij mee tijdens de Live Aid show en later tijdens de 70ste verjaardag van Nelson Mandela. White speelde ook mee op het laatste album van de band, On Every Street, en maakte opnieuw deel uit van het tweejarige wereldtournee die het live album en de dvd van On The Night produceerde.

De band die deze avond mee is weet de muzikale klasse van The Dire Straits op een uiterst authentieke manier te herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. The Dire Straits Experience brengt de muziek opnieuw tot leven van een van de meest creatieve en unieke bands in de rockmuziek

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Tijdschema (onder voorbehoud)
19:00 • Deuren open
20:30 – 22:45 • The Dire Straits Experience
23:30 • Sluitingstijd

LET OP: deze show vindt plaats in Philharmonie Haarlem.Kijk voor alle informatie over de locatie, parkeren, bereikbaarheid en toegankelijkheid op www.theater-haarlem.nl. 


Bezoek de website

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →