Grote evenementafbeelding: The Dire Straits Experience

The Dire Straits Experience

Featuring former Dire Straits member Chris White
za 23 nov 2024
PHIL
Deuren: 19:00
Start: 20:30

Voor de enorme schare trouwe fans leek het einde van de wereld toen de Dire Straits in 1995 hun optredens staakten. Maar dankzij diezelfde bevlogen liefhebbers is de muziek van de razend populaire rockformatie meer levend dan ooit tevoren. De roep om songs uit het muzikaal universum dat de Dire Straits nalieten, is onverminderd groot, ook bij de jongere generaties. ‘The Dire Straits Experience’ geeft gehoor aan die roep. Op zaterdag 23 november presenteren Patronaat en PHIL Haarlem de band in PHIL.

De band wordt wereldwijd gezien als het beste sinds The Dire Straits. Dichter bij het origineel ga je niet komen. Dire Straits bandlid Chris White en zes wereldklasse muzikanten maken deel uit van de artiesten die de parels uit het oorspronkelijke repertoire ten gehore brengen. Sultans of swing, Money for nothing, Private investigations en vele anderen, the legend is alive!

The Dire Straits Experience weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van de Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven. Zo meent Chris White dat bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. Dan ligt de lat hoog. De nieuwe formatie is sowieso een ijzersterke verzameling muzikaal talent.

LET OP: Dit concert vindt plaats in PHIL en is seated, adres: Lange Begijnestraat 11, Haarlem. Kijk voor alle informatie over de locatie, parkeren, bereikbaarheid en toegankelijkheid op www.philhaarlem.nl.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →