Grote evenementafbeelding: Afgelast: The Dead Daisies + Mike Tramp

Afgelast: The Dead Daisies + Mike Tramp

Dit evenement is helaas definitief afgelast. Kaartkopers worden persoonlijk geïnformeerd.
zo 6 mrt 2022
Stage 1
€ 33,60
Deuren: 19:30
Start: 19:30
End: 23:00
Voorverkoop €33,60 | Deurverkoop €36,-
Vorig evenement

Dit evenement is helaas definitief afgelast. Kaartkopers worden persoonlijk geïnformeerd, kaarten worden automatisch terug gestort. Het is ons niet gelukt om een nieuwe datum te vinden voor The Dead Daisies; de band heeft de tourplannen voor nu uitgesteld.

The Dead Daisies is een supergroep van de bovenste plank met leden die al lang een breed hun strepen in rockmuziek verdiend hebben. De band bestaat tegenwoordig uit gitarist en oprichter David Lowy, drummer Tommy Clufetos (Alice Cooper, Black Sabbath, Rob Zombie en meer), gitarist Doug Aldrich (Whitesnake, Dio en meer) en rocklegende Glenn Hughes (Deep Purple) op zang en bass. Het kwartet staat garant voor ‘straight-ahead rock ‘n’ roll’ waarbij je jezelf direct in een rokerige rockclub waant. De setlist bestaat steevast uit eigen topsongs zoals ‘Mexico’ en ‘Lock ’n Load’, aangevuld met classic rock klassiekers waarbij het dak er elke keer weer af gaat!

Voor het eerst sinds 2018 zal deze Amerikaans/Australische Rock supergroup weer live te beleven zijn voor hun Europese fans! Tijdens de Holy Ground EU Tour spelen The Dead Daisies alles van hun Holy Ground album in de ‘Old World’, waarbij de band een speciale gast heeft uitgenodigd: Mike Tramp. The Daisies (voor vrienden) hebben een speciale band met het vasteland van Europa, wat wel blijkt uit de vele uitverkochte concerten gedurende de jaren sinds de oprichting in 2013, en hun samenwerkingsverbanden met de grootste namen uit de Rock – ze deelden podiums en opnames met leden van o.a. The Rolling Stones, Guns N’Roses, Thin Lizzy, Black Sabbath, Nine Inch Nails, INXS en The Cult! Deze tour staat natuurlijk in het teken van het uitkomen van hun nieuwste plaat ‘Holy Ground’, die inmiddels de toptien bereikte van de albumlijsten in o.a. Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Canada, Zweden en Japan, plus de nodige single-noteringen opleverde in Rock Radio’s Billboard Top 20! De reacties op het album waren alom lovend: ”The Dead Daisies are a group to take seriously (…) and are rapidly becoming one of the most exciting bands in modern rock!”(Classic Rock Magazine)


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Mike Tramp

Support

Mike Tramp

Na een uitgebreide USA- en UK-tour is nu dus de Oude Wereld aan de beurt, met als special guest het Deense hard- en glamrock-fenomeen Michael Trampenau, beter bekend als Mike Tramp, vergezeld van zijn oude kompaan-in-het-kwaad Marcus Nand – zij zorgen voor "a “power-packed, 45 Minute long, exclusive White Lion Greatest Hits set” – Kortom, een avond om nooit meer te vergeten!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →