Paul’s 7″ Boutique: Geishas Of Doom + The Irrational Library

Patronaat x Sounds Haarlem x Slachthuis!
do 11 jan 2024
Stage 3
€ 7,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Welkom bij “Paul’s 7 Inch Boutique,” een unieke concertenreeks en muzikaal estafetteproject dat de Haarlemse muziekscene doet bruisen als nooit tevoren. Deze samenwerking tussen Patronaat, Slachthuis en Sounds, is een ode aan gevestigde Haarlemse acts en een kweekvijver voor nieuw talent. De bands worden tijdens de live show in Patronaat opgenomen. Het resultaat? Een exclusieve 7-inch vinylplaat, verkrijgbaar bij Slachthuis en Sounds en de bands zelf. De eerste editie trappen we af met local heroes Geishas of Doom en The Irrational Library.

Wat “Paul’s 7 Inch Boutique” echt bijzonder maakt, is het estafettekarakter. De bands die op het podium van Patronaat schitteren, dragen als ware muzikale pioniers nieuwe talenten voor de volgende editie voor. Zo ontstaat er een continue stroom van verse klanken en ontdekkingen, gedragen door de passie van de muzikanten.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Geishas Of Doom

Support

Geishas Of Doom

The Irrational Library

Support

The Irrational Library

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →