Grote evenementafbeelding: The Chung Kings + Hi-Stakes + Them Peckin Boys • Slachthuis

The Chung Kings + Hi-Stakes + Them Peckin Boys • Slachthuis

De fifties en sixties herleven!
zo 20 mrt 2022
Slachthuis
Deuren: 16:00
Start: 17:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Liefde voor de surf- en exoticamuziek is wat The Chung Kings bij elkaar heeft gebracht.  Recent kwam dit samen in de via Excelsior Recordings plaat ‘Surf-O-Tica’. Een eerbetoon aan de sessiemuzikanten uit de fifties en sixties die – tussen opnamesessies met A-artiesten door – tijd over hadden om hun eigen muziek op te nemen. Instrumentals wel te verstaan. Veelal gewoon voor de lol of uit experiment.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: The Kittyhawk Bomber Billies

Support

The Kittyhawk Bomber Billies

Helaas hebben de eerder aangekondigden The Kittyhawk Bomber Billies af moeten zeggen voor deze avond.
Afbeelding voor support act: Hi-Stakes

Support

Hi-Stakes

The Hi-Stakes, met hun iconische frontman Sam Ghezzi, is een kwintet gevestigd in Amsterdam. De band laat het publiek springen, dansen en schreeuwen op Rhythm and Blues geïnspireerd door Louis Jordan, wegdromen bij de zoete sound van Blues Ballads in het erfgoed van Percy Mayfield en de heupen schudden op de swingende liedjes in de stijl van een jonge Ray Charles .

Support

DJ Mappe

Kom in de stemming!

Wist je dat...

The Chung Kings zijn twee vrienden die naam hebben gemaakt in Michelle David & The Gospel Sessions, T-99, Beans & Fatback, Bruut! en Lefties Soul Connection.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →