The Bruceband

From Asbury to E-street: a tribute to 50 years of Springsteen music
za 18 jan 2025
Stage 1
€ 27,50
Deuren: 19:00
Start: 20:00
Tribute The Bruceband komt naar Patronaat.

LET OP: Dit is de nieuwe datum voor het concert dat eerder zou plaatsvinden op vrijdag 19 januari 2024. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Het is alweer 50 jaar geleden dat Bruce Springsteen zijn twee eerste platen uitbracht: ‘Greetings From Asbury Park’ en ‘The Wild, The Innocent and The E-street Shuffle’. Nederlands beste Springsteen tribute The Bruceband brengt nu een show met tal van songs van deze twee LP’s.

The Bruceband speelt al bijna twintig jaar en heeft een zeer goede reputatie opgebouwd met honderden shows in binnen- en buitenland. Wie The Bruceband eerder gezien heeft, kan beamen dat deze band de sfeer en de intensiteit sterk benadert, die Bruce en The E-streetband zo kenmerkt. Naast de oude songs speelt de band ook ander werk uit het oeuvre van Springsteen en is er zelfs ruimte voor verzoekjes uit het publiek.

Let op: Al onze evenementen zijn volledig staand. Ben je slecht ter been? We hebben een beperkt aantal barkukken beschikbaar voor mensen die niet het hele evenement kunnen staan. Deze barkrukken kunnen wegens brandveiligheid echter niet overal in de zaal staan. We vragen je om tijdig contact met ons op te nemen zodat we op de hoogte zijn van je komst, en je kunnen informeren over de mogelijkheden.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Bruce Springsteen The Boss wordt genoemd omdat zijn begeleidingsband The E Street Band bij hem op de loonlijst staan?
… hij zelf zijn sound omschrijft als een combi van Elvis Presley, doo-wop, Roy Orbison, Phil Spector, The Beatles, The Sex Pistols, Graham Parker, Motown, Bob Dylan, Hank Williams en Pete Seeger?
… de zanger in 1972 werd ontdekt door John Hammond die ook Bob Dylan ontdekte?
… de zanger ook te zien is in de serie Lilyhammer, samen met zijn gitarist Steven Van Zandt?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →